Vindu kjøpeguide: De forskjellige stilene, typene og materialene

Når du tenker på å endre vinduene i huset ditt, er dine primære intensjoner å forbedre vinduenes utseendet og funksjon. Når du bytter ut gamle vinduer med nye, er det mange synspunkt du må ta i betraktning som gjør vinduets handleopplevelse enkel.

De uendelige alternativene som er tilgjengelige i markedet, kan overvelde deg; og det er derfor vi er her. Vi har kombinert alle viktige punkter som må holdes i bakhodet når du handler for vindu.

Les Mer
Slik reparerer du brettdører – veiledning

Brettdør reparasjon tips

Brettdører brukes til flere formål. Brettdører er dører med vertikale felles seksjoner som kan foldes sammen til den ene siden for å tillate tilgang til et rom eller en bygning, dette er den konvensjonelle definisjonen av klapp- eller brettdørene. Brettdører leveres med paneler.

Når det er to paneler, blir døren kalt toveis dør, og det er mer enn to paneler det kalles foldedør eller romdeler.

Les Mer
Seks beste rengjøringsteknikker for plastvinduer

Seks beste rengjøringsteknikker for plastvinduer

Vinduer og dører, hvis de rengjøres og vedlikeholdes regelmessig, vil forbli så nye og skinnende som det var da de først ble installert. Det finnes ingen stive metoder for hvordan vinduene og dørene skal rengjøres.

Det er derfor trygt å si at å rengjøre og vedlikeholde vinduene eller dørene er relativt lett. Det er bare noen ting som man bør unngå,

Les Mer
Monteringsanvisning for rullegardiner

Monteringsanvisning for rullegardiner

Rullegardiner er vindusblind montert på en rulle. Rullegardiner ruller i utgangspunktet rundt et foringsrør som passer inn i toppen av vindusrammen. Rullegardiner er festet til å trekke ledningen som vanligvis er på siden eller bunnen av vinduet.

Rullegardiner er veldig elegante og vakre. De kommer i forskjellige mønstre og farger. Du kan enten velge fra de tilgjengelige mønstrene og deign, eller du kan også få tilpassede rullegardiner som er laget for hvert rom,

Les Mer
Montering av garderobe skyvedører

Skyvedører brukes til mange formål som for uteplass, veranda og også for skap og garderober. Skyvedører har dørspor og glir på disse sporene. Den beste fordelen med skyvedør er at den er veldig enkel å bruke og sparer mye plass. Den tradisjonelle døren, når den holdes åpen, tar opp plass. På den annen side, skyvedører er svært enkle å bruke; det legger også plass til rommet.

Garderobe skyvedører er et flott alternativ for å dele rommetom du bor i en liten leilighet eller i 1-roms leilighet og har til hensikt å dele den for flere formål.

Les Mer
Hvordan velge mellom aluminium-, tre- og PVC-dører?

Når du velger dør, er det mange alternativer tilgjengelig der ute, og man får velge mellom mange forskjellige alternativer tilgjengelig der ute. Dørene er laget av forskjellige typer materialer som det gamle klassiske treet, aluminium eller den siste favoritten til alle – PVC.

Disse materialene tjener forskjellige formål; og bør velges med tanke på dine egne unike krav og valg. La oss ta en titt på alle tre typer dører.

Les Mer
Hvordan reparerer man en skyvedørlås?

Hvor skal du bruke skyvedører

Skyvedører brukes av mange personer i hjemmet. Det kan installeres for soverom, skap, bad og terrasser. For det meste er det foretrukket for uteplasser og hager, da det er en fin måte å tilbringe utensted inn i hjemmet. Det er flott å ta med naturen inn i hjemmet.

Skyvedører brukes også til soverom med åpne hager. Skyvedørene brukes til både hjemlig og kommersielt formål.

Les Mer
Hvordan reparerer man aluminium skyvedør?

Reparasjon av aluminium skyvedør

Skyvedører brukes til terrasser og også for skap. Skyvedører brukes hovedsakelig fordi det sparer mye plass pluss det gir hjemmet et elegant og moderne utseende. Skyvedører har paneler av aluminium med glasspaneler festet til den. Noen ganger er den komplette døren laget av aluminiumsrammer, og disse typer skyvedører er installert for garderober og skap. Skyvedører har utviklet seg over årene.

I middelalderen ble det laget av steinplater.

Les Mer
Hvordan rengjører man vinduer med glassmaleri

Rengjøring av glassmaleri

Farget vinduer er vakre vinduer med kunst malt på den i forskjellige farger. Glasmalerier kan være enkle eller kompliserte. Glassmaleri er glass som brukes til dekorative formål på vinduer. Glasmalerier er mest populære i europeiske kirker som ble bygget i middelalderen. Glassmalerier ser ut best når lys passerer gjennom disse malte glassene.

Dette er grunnen for individuel bruk av farget glass.

Les Mer
Hvordan rengjører man aluminiumsdører?

Aluminiumsdører og aluminiumsvinduer

Aluminiumsdører og –vinduer brukes mye over hele verden. Aluminiumsdører og vinduer er lette og foretrekkes av mange huseiere på grunn av dette. Aluminiumsdører har utviklet seg med skiftende tider, og positive innovasjoner har gjort aluminiumsdørene og -vinduene vakrere og tiltalende. Som et resultat av det finnes det et voksende marked.

Disse aluminiumsdørene er også bedre så langt det gjelder termisk isolasjon. De er langt bedre enn PVC-dørene eller dørene som er laget av tømmer.

Les Mer