Foldedører i glass for maksimal åpning

Slipp naturen og lyset inn! Kast ut den gamle terrassendøren, åpne opp veggen mot uterommet og opplev et helt nytt rom i boligen. Prince er laget av helaluminium og slipper inn lyset, men stenger ute kulden. Prince er en foldedør som er fullt vinterisolert og og hvor du i sommermånedene kan visker ut skillet mellom ute og inne.

Prince består av flere sammenhengende dører der du kan åpne en eller flere dører slik at du får en åpning som er like stor som rammen. Dørene er presset sammen som et trekkspill. Du velger selv om du vil at dørpakken skal brettes til høyre eller til venstre. Som standard er Prince åpnet innover, dørene brettes altså inn i rommet når du åpner. Men hvis du vil kan du få Prince med dører som åpnes utover.

På augustfesten er det jo kjempekoselig å kunne åpne opp en hel vegg, men på juleaften er det kanskje ikke fullt så koselig. Derfor anbefaler vi deg å velge Prince med Kronfönsters gangdørløsning som vi har lagt til som standard. Der kan du bruke en av dørene som en vanlig terrassedør og resten av dørene foldes til siden. Men hvis du vil, kan du få Prince med dører der alle foldes sammen i samme retning.

Gangdørløsningen fungerer slik at du velger venstre eller høyre dør som gangdør. Døren blir som en vanlig terassedør som du enkelt kan åpne og lukke etter deg. Men det kan også være godt å kunne lufte rommet uten at det regner inn eller risikere at det kommer inn tyver. Men det har vi allerede tenkt på, og derfor har vi tatt fram en smart lufteanordning.  Drei bare håndtaket oppover, så åpnes døren kun i overkant med 1 desimeter.

Kronfönster Prince er et fullsortimentsprodukt hos Kronfönster. Det innebærer at du kan få den akkurat som du vil. Hos Kronfönster er det du som er designeren, og vi tilvirker den eksakt etter dine ønskemål. Du kan få Prince foldedører i alle farger, med alle glass, i alle dimensjoner, med eller uten sprosser. Vi kan skape variasjoner av foldedøren i uendelig mange variasjoner, og derfor er Prince like populær blant arkitekter som av villaeieren.

Innbruddsikkerheten er meget høy ettersom Prince har flere ekstra låspunkter og er innadgående som standard. Derfor er det ikke mulig å bryte opp den med kubein. At den har flere låspunkter bidrar dessuten til at den er ekstra bra isolert. Foldedører er eksklusive og koster mer enn vanlige skyvedører, men vil du åpne opp hele veggen og oppleve følelsen der inne møter naturen så er det Prince foldedører du skal velge.

Publisert av

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *