Fordelene med PVC-vinduer kontra vanlige vinduer

Skal du bytte ut vinduer eller bygge nytt hus? Da burde du ta en titt på våre PVC-vinduer. Det har blitt mer fokus på å produsere hus og bygninger som er miljøvennlige. Vi bruker energimerking på boliger som standard, og i tillegg skal det holde god kvalitet og hindre skadelig UV-stråling. Nå kan vi tilby deg vinduer som møter alle de nye kravene, og i tillegg er de helt vedlikeholdsfrie. Vil du kjøpe pene, miljøvennlige og trygge vinduer har vi et stort utvalg som garantert vil passe.

PVC-vinduer tåler vær og vind

PVC står for polyvinylklorid og er et vinylstoff. Det produseres av en blanding koksalt og mineralolje som er gjenvinnbart. PVC blir mye brukt, blant annet til produksjon av rør som går i bakken. Det har de fordelene at det ikke blir påvirket av verken vann eller temperatur. Vanlige vinduer av treverk består av trefiber, som har den egenskapen at de trekker til seg vann. Det fører til at de utvider seg i fuktig vær og trekker seg sammen i tørt vær. Etterhvert vil det bli råteskader og på lang sikt kan det føre til mugg, som kan spre seg i veggen. På grunn av dette må treverket behandles jevnlig. Med PVC-vinduer vil du aldri få dette problemet. Det er et miljøvennlig valg og vil øke energimerkingen av bygningen.

PVC-vinduer varer lenge

Vi leverer vinduer med innebygde spor til blekkplater. Når blikkenslageren kommer, slipper du å kaste bort penger ved at han bruker lang tid på å tilpasse og installere blekket under vinduet. Det minsker også sjansen for at han vil lage merker som fører til et utett resultat. Vi tilbyr også vinduer som kan monteres med karmskruer. Da slipper du å bruke skum for å feste vinduene. PVC-vinduer er bestandige mot miljøfaktorer, og vil derfor aldri ruste. Vi har som standard (siden 2008) å tilleggsisolere glasslisten/aluminiumslisten mellom glassene. Det vil gi deg 10% bedre isolering på vinduene og Argon-gassen, som ligger mellom glassene, vil vare mye lenger før den siver ut. Takket være vår unike isolering, kan vi tilby vinduer som vil vare lenge. Derfor har vi en veldig generøs garanti på våre produkter, opptil 30 år!

PVC-vinduer i flere varianter

Når du kjøper vinduer hos oss kan du være sikker på at de varer. På vårt hovedkontor har vi fortsatt de samme vinduene som vi installerte i 1982, og de er like fine og hvite fortsatt! Våre vinduer er en ekstra sikkerhet mot innbrudd, siden vi har som standard å levere tre og fire låsepunkter i karmen. Vinduene beskytter i tillegg mot bråk fra utsiden og gir deg beskyttelse mot skadelig UV-stråling fra solen. Hos oss finner du PVC-vinduer i alle mål og farger. Vi har også vinduer i forskjellige prisklasser og tilbyr ultraisolerte vinduer for passivhus. Kronfönster er Sveriges største produsent av PVC-vinduer og kan derfor tilby et stort utvalg av vinduer som passer deg. Vi både selger og produserer vinduene selv, derfor kan du handle sikkert og trygt hos oss. Vi bruker bare materialer som er velprøvde og testet, selv i eksterne kontrolltester.

 

 

Publisert av

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *